Logare

Utilizator:
Parola:

Inregistrare

Ultimele noutăţi

Concurs director adjunct
..

Colegiul de Industrie Ușoara din Bălți

Prin cultură şi disciplină să atingem cel mai înalt nivel al cărţii! 

    Colegiul de Industrie Uşoară din Bălţi, fondat în baza şcolii tehnice profesionale nr. 62, conform Hotărârii Guvernului Republicii Moldova nr. 431 din 23 iunie 1992, a devenit pe parcurs una din cele mai cunoscute instituţii de învăţământ din regiune. Cei 600 de elevi, care îşi fac studiile, beneficiază de condiţiile create pentru studii teoretice profunde şi o pregătire practică de nivel înalt.


    Colegiul are pedagogi şi instructori bine pregătiţi, cu experienţă în domeniu, pasionaţi de meserie şi devotaţi instituţiei pe care o prezintă. Din 48 de pedagogi şi instructori, majoritatea deţin grade didactice, titlu de magistru, grad managerial.


    Colegiul de Industrie Uşoară este participant la majoritatea expoziţiilor şi festivalurilor de modă, competiţiilor sportive şi concursurile în domeniu, olimpiade zonale şi republicane. Graţie evaluării reuşite, discipolii Colegiului au cucerit diplome, menţiuni, cadouri de preţ. De o popularitate deosebită se bucură Teatrul de Modă „Graţia", Clubul sportiv „Olimpia".


Anual în colectivele companiilor din regiune, şi nu numai, se încadrează absolvenţi specialişti în:


    Pe parcursul activităţii Colegiul de Industrie Uşoară a stabilit şi menţine relaţii de parteneriat cu Camera de Comerţ şi Industrie Filiala Bălţi, Clubul Oamenilor de Afaceri „Manager Club\", Serviciul Economiei Germane „SES\", un număr impunător de întreprinderi de profil (SA „Bălţeanca”, SA „Infiniti”, SA „Covoare-Ungheni”, etc.).


Suntem deschişi şi vom examina orice propunere de colaborare.


Twitter   facebook facebook